Hyvät Oikeushallinnon toimihenkilöt JHL ry:n jäsenet

Yhdistyksemme perustettiin 05.10.1978.

Parhaimmat onnittelut 40 vuotiaalle yhdistyksellemme ja sen koko jäsenistölle omasta ja koko hallituksen puolesta

Yhdistystoiminnassa 40 vuotta on merkittävä etappi, jonka saavuttaminen kertoo aktiivisesta, ahkerasta ja uskollisesta puurtamisesta yhteisen hyvän eteen. Maasta se pienikin ponnistaa:  25-vuotisjuhlassa jäsenmäärämme oli n. 40 ja tänä päivänä se on yli 300.
Mitään merkkejä ei ole näkyvissä, etteikö toisetkin 40 vuotta olisi toiminnan aikaa.
Teemme erittäin tärkeää työtä edunvalvonnassa ja olemme merkittävä sosiaalinen verkosto jäsenillemme, unohtamatta virkistystoimintaamme.

Työ paremman huomisen puolesta jatkuu ja siihen tarvitsemme teitä kaikkia jäseniämme. Paljon kiitoksia osallistumisestanne.
Kiitos paljon myös aktiivitoimijoillemme, nykyisille ja entisille ja myöskin tuleville. Teitä tarvitaan.

Yhdistys olemme me kaikki yhdessä! Olkoon voima kanssamme.

Kakkukahvithan juomme  OHTOn syyskokouksessa ti 06.11.2018.

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen

Satu Aikioniemi
puheenjohtaja / luottamusmies
Oikeushallinnon toimihenkilöt JHL ry os. 785.